Skip to Content
SAVE THE DATE

SAVE THE DATE

BCCMA organiseert de Campaway Days

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Het is daarom dat de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), organisator van de Mobicar-beurs, beslist heeft om ten gevolge van de Covid 19-pandemie de 2020 editie af te gelasten. Maar niet getreurd, de organisatoren voorzien een alternatief voor alle motorhome- en caravanliefhebbers: de Campaway Days. Deze zullen doorgaan van 24 oktober tot en met 1 november 2020.

Nationale actiedagen

Aangezien de Belg dit jaar niet naar de Mobicar-beurs kan komen, zorgen de organisatoren ervoor dat Mobicar tot bij de Belg komt. Hiervoor werden de Campaway Days in het leven geroepen, speciale actiedagen bij Belgische motorhome- en caravandealers. Kampeerfans mogen zich verwachten aan 8 dagen boordevol speciale acties, saloncondities, winacties en verrassingen. Bovendien geven de verkoopcijfers aan dat dit een steeds talrijker wordende groep is (+10% in 2019).

Een dag voor de echte liefhebbers

En dat is nog niet alles! De BCCMA roept de 4de zaterdag van oktober uit tot Nationale Motorhome- en Caravandag. Een ware feestdag gewijd aan de echte liefhebbers van deze vrijetijdsvoertuigen die dit jaar plaatsvindt op 24 oktober. Is het leven niet prachtig?

Praktische info

Wanneer? De Campaway Days gaan door van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november.

Waar? Bij dealers verspreid over het hele land. Een lijst met alle deelnemende verkooppunten zal voor 24/09 bekend gemaakt worden, via de 'Store Locator' op www.campaway.be.

Noteer alvast deze data in de agenda, meer details volgend binnenkort!

Over Mobicar

Mobicar is de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die dit jaar voor de 57ste keer plaatsvindt. Internationale exposanten, de laatste caravan- en motorhomemodellen zijn alvast van de partij, maar ook tips & tricks voor een geslaagde kampeervakantie. Verwacht in de komende maanden meer informatie over onze exposanten en over de inschrijvingen!

Mobicar'19
03-07 oktober 2019
Paleizen 6 - 7 - 9 - 11
Brussels Expo
www.mobicar.be