Populaire caravan- en motorhomesector in the picture op Vakantiesalon

Populaire caravan- en motorhomesector in the picture op Vakantiesalon

Beroepsfederatie caravans en motorhomes vertegenwoordigt sector

BCCMA, de Belgische federatie voor Caravans en Motorhomes, is voor het tweede jaar op rij aanwezig op het Vakantiesalon in Brussels Expo, van 2 tot en met 5 februari. De organisator van de beurs Mobicar vertegenwoordigt er, samen met andere belangrijke spelers uit de sector, het vrijetijdstoerisme in Paleis 4, stand 101 en maakt zich klaar voor Mobicar’17.

Na een volledig vernieuwde én succesvolle editie van de beurs Mobicar in 2016 maakt de BCCMA zich klaar voor Mobicar’17, van 13 tot en met 17 oktober in Brussels Expo. Dat doet de federatie nu al door bezoekers van het Vakantiesalon warm te maken voor alles wat met het vrijetijdstoerisme te maken heeft: reizen in alle vrijheid met een tent, vouwwagen, caravan of motorhome.

Bovendien krijgen geïnteresseerden er de kans om een week vakantie met de motorhome te winnen. Op de stand staat de Globebus I7 tentoongesteld, een model verkozen tot Motorhome van het Jaar 2017 in de categorie Vans. Caravanliefhebbers kunnen een kijkje nemen in de hippe T@B 320 RS version off road.

Vakantiegangers zoeken meer nabijgelegen en lokale bestemmingen op. Om dat budgetvriendelijk en comfortabel te kunnen doen, zijn caravans en motorhomes het ultieme vervoersmiddel. “Op reis gaan met de caravan of motorhome is een vorm van kamperen, maar dan in alle luxe. Op deze manier reizen is het ultieme gevoel van vrijheid in de natuur!” zegt voorzitter van de BCCMA Bart Decuyper. De verkoop van nieuwe caravans en motorhomes zit sinds 2002 in de lift en dat was in 2016 niet anders. Bij de motorhomes is zelfs een stijging van 13,57 % ten opzichte van 2015 geregistreerd.

Praktische informatie

BCCMA op het Vakantiesalon: Paleis 4, stand 101, van 2 tot en met 5 februari
www.mobicar.be
Mobicar’17: 13 tot en met 17 oktober in Brussels Expo

Voor meer informatie (niet voor publicatie aub):

BCCMA, Frédéric François, ff@bccma.be of 0476 50 26 90
Two cents, Lieke Vervoort, lv@twocents.be of 0499 38 89 79
 

Contacteer ons
Over Mobicar

Mobicar is de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die dit jaar voor de 57ste keer plaatsvindt. Internationale exposanten, de laatste caravan- en motorhomemodellen zijn alvast van de partij, maar ook tips & tricks voor een geslaagde kampeervakantie. Verwacht in de komende maanden meer informatie over onze exposanten en over de inschrijvingen!

Mobicar'19
03-07 oktober 2019
Paleizen 6 - 7 - 9 - 11
Brussels Expo
www.mobicar.be